Del

Forestilling

To Rustne Herrer flytter til Edderkoppen Scene, St. Olavs plass i Oslo Billetter

Etter en eventyrlig suksess på Chat Noir høsten 2016, og i resten av Norge frem til nå – med 45.000 solgte billetter så langt, vender To Rustne Herrer tilbake til Oslo høsten 2017. To Rustne Herrer: Hvis helsa holder - The Show, Ole Paus og Jonas Fjeld i storform. 07. september – 29. september 2017 er det duket for To Rustne Herrer på Edderkoppen Scene i Oslo. Det er over 20 år siden Ole Paus og Jonas Fjeld platedebuterte som duo med To Rustne Herrer. Mye har skjedd siden 1996. Blant annet har vi fått mobiltelefoner, Internett og strømming av musikk. Men det hindrer ikke to av Norges ubestridte musikalske storheter fra å tørke støv av gamle sanger og gitarer. Hver for seg har de To Rustne Herrer bak seg eventyrlige karriérer og har sunget seg inn i den norske folkesjela. Og begge har de fått bekreftet sin posisjon som landets største låtskrivere gjennom nytolkningene i «Hver gang vi møtes» på TV2. Velkommen til en strålende aften med to rustne herrer som ønsker å røre, få deg til å le, gråte og klaske hendene sammen i ren begeistring - hvis helsa holder Edderkoppen Scene er en del av Scandic St. Olavs plass. Her får en alt på et sted, overnatting underholdning, bespisning og drikke. Mer informasjon om hotell, se.ua restaurant, bar & lounge, se vår hjemmeside. Vi tilbyr totalopplevelsen med alt i ett hus; underholdning, overnatting og bespisning se www.showpakker.no

STORE NORSKE - NORSKE HITS PÅ NORSK Billetter

ANITA SKORGAN • CHRISTIAN INGEBRIGTSEN • REIDUN SÆTHER • ESPEN GRJOTHEIM • HEIDI RUUD ELLINGSEN Det blir en musikalsk festkveld på Edderkoppen Scene med fem av våre beste vokalister i det storslåtte showet ”Store norske: Norske hits på norsk” med legendariske Anita Skorgan, A1s Christian Ingebrigtsen, Secrets Gardens vokalist Espen Grjotheim, Stjernekamp-finalist Reidun Sæther og musikalstjerne og skuespiller Heidi Ruud Ellingsen. De serverer norske klassikere som ”Tanta til Beate”, ”Voi voi”, ”Splitter pine”, ”Mysteriet deg”, ”Adieu”, ”Levva livet”, ”En smak av honning” – og mange flere. Musikalsk spenner showet fra Odd Nordstoga til Dum Dum Boys, via Alf Prøysen og Gabrielle til Wenche Myhre og Knutsen & Ludvigsen. Bak showet står teamet som med stor suksess lagde showet ”Thank You For The Music: Vi elsker ABBA” på samme scene – produsent Over Norge, regissør Johan Osuldsen, musikalsk leder Hans Einar Apelland, scenograf Lise Christensen og kostymedesigner Cårejånni Enderud. Showet spilles på Edderkoppen Scene i Oslo i perioden 11. oktober – 18. november, og fra 11. januar – 17. februar 2018. Varighet: 1 t og 30 minutter uten pause.

Vi Elsker ABBA - Høst 2017 - Edderkoppen Scene Scandic St. Olavs Plass, Oslo Billetter

Ikoniske Inger Lise Rypdal, Stjernekampvinner Rita Eriksen, musikalstjernene Jannike Kruse og Espen Grjotheim og X-Faktor-finalist Tommy Fredvang. Sammen skaper de musikalsk magi av ABBAs mange hits – sangene vi elsker som ”Dancing Queen”, ”Mamma Mia”, ”Waterloo”, ”Take A Chance On Me” og ”The Winner Takes It All”. Bak showet står de beste i bransjen: regissør Johan Osuldsen (Mamma Mia!, We Will Rock You), musikalsk leder Hans Einar Apelland (Spamalot, Melodi Grand Prix), Cårejånni Enderud på kostymer (Showgirls, La Cage Aux Folles) og Norges eneste Emmy-vinnende scenograf, John-Kristian Alsaker (Phantom of the Opera, Åpningsseremonien OL på Lillehammer). Produsent er Over Norge, som bl.a. har produsert show med Linn Skåber, Bjarte Hjelmeland, Inger Lise Rypdal og Lene Kongsvik. ”THANK YOU FOR THE MUSIC: VI ELSKER ABBA” var åpningsshowet på nye Edderkoppen Scene som er ombygd til en intim 345-seters sal med kun gode seter på St Olavs Plass i Oslo.

Morosamt med jula Billetter

Skuespillere: Richard Olsen - Gunnar Dundas - Christel Blunck - Thali M. Liberman, Vilde Cecilia Ratvik Prøysens tekster har blitt juleforestilling for store og små på Edderkoppen Scene‚ og billettsalget åpner i dag! Alf Prøysens sanger og historier har en helt spesiell plass i hjertene til flere generasjoner nordmenn. Nå har et knippe av hans mest kjente og kjære tekster blitt til familieforestillingen Morosamt med jula, med sesongpremiere 26. november på ærverdige Edderkoppen Scene. Forestillingen spilles i perioden 26. november – 17. desember. Morosamt med jula passer for små og store barn i alderen 4 til 100 år, og byr på musikk, teater, dans, hånddukker, og ikke minst en solid porsjon julemagi for store og små. Om forestillingen: I Morosamt med jula møter vi Mari og Lillebror som skal feire jul hos bestemor på landet. Der opplever de forunderlige ting som bittesmå kjerringer, snakkende mus og ei bygd som ikke en gang husker at det er jul. «Morosamt med jula» er regissert av Per Rønningen, som i sammen med Thali M. Liberman også står for manuset. En rekke skuespillere og artister kjent fra flere store oppsetninger og produksjoner bidrar også. Musikkteaterforestillingen baserer seg på tekstene og historiene til Alf Prøysen og er blitt til i samarbeid med Prøysens etterkommere. – Prøysens tekstunivers er en skattkiste av karakterer og fascinerende fortellinger. Målet vårt har vært å åpne døren til Prøysens morsomme og verdifulle rike for en oppvoksende generasjon. Samtidig ville vi vekke barnlige minner og nostalgi hos voksne som allerede har et forhold til tekstene hans, sier regissør Per Rønningen, som også forteller at det er lagt opp til at publikum også får møte skuespillerne og noen av karakterene ute i foajéen. Sagt om forestillingen: • "Jeg vil se mer, mamma!" - Helena 6 år • "Barna har sunget siden vi kom hjem" - Fornøyd pappa • "Utrolig koselig og nostalgisk" - Mamma • "Kan vi se det en gang til mamma?" - Amelia 4 år • "Det var veldig gøy når han Pelle skulle være lillebror, han var kul!" - Theo 13 år

Nyhetsbrev

Fyll ut informasjonen under og motta informasjon om kommende forestillinger, tilbud om fribilletter til prøveforestillinger og andre spennende tilbud.

(* Valgfritt)

Administrasjon:
Telefon: 23 15 56 00

 

Billettluke:
Telefon: 23 15 56 20

Postadresse:
St. Olavs Plass 1, 0165 Oslo


Besøksadresse:
St. Olavs plass 1, 0165 Oslo

Overnatting:
Scandic St. Olavs plass:
Scandic

Følg oss via: